Osteoporoza - „epidemia din epoca noastră”

Puțini oameni iau în serios această „epidemie tăcută”. Prevenirea este însă esențială! Osteoporoza este o boală osoasă caracterizată prin duritatea osoasă redusă, care este asociată cu o tendință crescută la fracturi. 80% din totalul osteoporozei afectează femeile aflate în postmenopauză, în timp ce în Romănia, 24% dintre femeile de peste 55 de ani suferă de osteoporoză.

Dezvoltarea osteoporozei este un proces lent și provoacă simptome abia târziu, din păcate femeile au mai multe șanse să dezvolte boala mai devreme. În plus, femeile tind să aibă mai puțin masă osoasă decât bărbații, iar modificările hormonale în timpul menopauzei reduc densitatea osoasă într-o măsură mai mare.

În timpul osteoporozei, masa osoasă și conținutul de var sunt reduse, ceea ce poate duce la o fragilitate crescută și un risc crescut de fracturi spontane.

Boala afectează aproximativ 1 milioane de oameni în România, rezultând în medie 120.000 de fracturi osoase pe an. Osteoporoza primară reprezintă 80% din cazuri, inclusiv osteoporoza postmenopauză și îmbătrânirea. Femeile au de 4 ori mai multe probabilități decât bărbații să fie menopauză sau deficiente de estrogen în majoritatea cazurilor, dar osteoporoza primară afectează ambele sexe.

În fiecare an pot fi atribuite aproape 20.000 de încheieturi, 20.000 de fracturi femurale, 30.000 de fracturi vertebrale și alte 30.000 de alte fracturi. De aici rezultă că persoanele și profesioniștii ar trebui să facă tot posibilul pentru a preveni prima fractură. 

De aceea, prevenirea este foarte importantă, 2 tablete de MultiLady pe zi contribuie la oase sănătoase. Compoziția specială a MultiLady vă oferă acest sprijin pentru a vă ajuta să duceți o viață sănătoasă și fericită.

Corpul nostru folosește vitamine și minerale în activitățile noastre zilnice, de aceea este esențial să asigurăm o nutriție echilibrată pentru organismul nostru. În lumea accelerată de astăzi, marea majoritate a oamenilor consumă alimente sărace în nutrienți care conțin puține vitamine și minerale esențiale sau deloc. Iar malnutriția poate avea consecințe grave pe termen lung.

Suplimentele dietetice și multivitaminele precum MultiLady oferă o soluție excelentă și simplă pentru a umple deficiențele noastre nutriționale.