Vitamina K - Protecție împotriva aterosclerozei și osteoporozei

Aportul concentrat de vitamina K este un nou mod prin care putem contribui la sănătatea oaselor noastre. În zilele noastre, multe studii noi au arătat că, pe lângă vitamina D, vitamina K ajută la absorbția corespunzătoare a calciului.

 În principiu, desigur, oamenii iau vitamina K din alimente și din bacteriile intestinale, dar ne gândim la vitamina D de mult timp. Deoarece nutriția occidentală distruge flora intestinală, iar pe măsură ce eficacitatea aportului de vitamine absorbite scade odată cu vârsta.

Cercetările de sănătate din ziua de azi dovedesc noi efecte în vitamine, care pot pune în pericol viața pentru unii. De exemplu, există vitamine despre care nu știm decât de 10 ani, dar, în lumina noilor studii, au un efect anti-îmbătrânire grav, care depășește cu mult indicația inițială a anumitor substanțe. Procesul normal de îmbătrânire se caracterizează prin înmuierea țesuturilor moi, cum ar fi valvele cardiace, glandele și vasele de sânge în întregul corp. Unul ar crede în mod eronat că aportul dietetic de calciu este cauza. Dar contrariul este adevărat.

Explicația acestei contradicții este aceea că organismul răspunde la deficiența de calciu prin descompunerea oaselor și înmuierea țesuturilor moi. Pe măsură ce îmbătrânim, ne pierdem treptat capacitatea de a ne menține echilibrul de calciu, ceea ce poate duce la complicații grave pe termen lung. Este bine de știut că un nutrient scump, Vitamina K, contribuie la echilibrul de calciu din organism.

Dar de ce să nu folosiți vitamina K în industria farmaceutică? 

Răspunsul este - pentru că este scump. Inuman.

 

Când a fost creată Multilady, scopul echipei de cercetare a fost de a crea un ajutor uman.

Nu se poate pune problema banilor pentru sănătate.

Am creat un supliment alimentar care vă folosește cu adevărat. O povară grea pe umerii oamenilor este bătrânețea, care nu poate fi evitată ca și moartea în sine. Dar chiar și bătrânețea îi salută pe mulți oameni mai târziu și este mai ușor de purtat - datorită MultiLady, care conține o doză zilnică de Vitamina K pentru a o face cu adevărat pentru sănătatea ta.