Fractura coapsei poate fi fatală

Când vorbim despre fractura coapsei? 

Gâtul femural este zona de la șold care leagă femurul și femurul. Partea rotundă, rotativă, așa-numitul cap de coapsă se încadrează în bazinul bazinului și nu pare să fie în uz constant în activitățile noastre de zi cu zi. Fracturile gâtului femural apar la vârstnici, dar pot ajunge și la lucrătorii manuale. Este tratat în traumatologie cu ajutorul unui chirurg musculo-scheletic.

Cauzele fracturii coapsei 

Una dintre cauzele fracturii de coapsă a vârstnici este fragilă în osos, în osteoporoza principală a computerului, îngrijire afectată, de asenea, persoană în mai aproape de femei și mai multe femei. Prin urmare, fracturile de gât femurale sunt în loc de mai multe ori femeile.

Fractura în sine este declanșată direct dintr-o accidentă sau traumă cauzată de cădere. Pe viitor se pot modifica modificări ale tensiunilor arteriale sau amețeli sau dezechilibru din cauza unor probleme circulatorii, obișnuite, tulburări musculo-scheletice pot duce la căderi.

Cu și mersul lor se limitează posibil dureros, este mai greu de evitat să depășească corectitudinea sau călătorul și amețeli. Încălțarea este frecventă și în cazul celorlalte îngrijiri și dificultăți în materie de ridicare, mișcarea în picioare și creșterea unui genunchi alunecoși.

Străzile în zone inegale, cu piedici este o sursă suplimentară de pericol pentru cei în vărstă. 

În zilele noastre, osteoporoza devine o boală populară, iar numărul de fracturi de șold crește foarte rapid. Boala este predominant frecventă la vârstnici, cel mai adesea cu o simplă cădere. 95% dintre pacienții cu fracturi de șold suferă, de asemenea, o intervenție chirurgicală.

  • În anul fracturii, rata mortalității poate ajunge până la 25%.    
  • Mulți pacienți mor în câteva luni de la operație din cauza complicațiilor și comorbidităților.
  • Până la 30% dintre pacienți au nevoie de îngrijire pentru tot restul vieții.

De aici rezultă că persoanele și profesioniștii ar trebui să facă tot posibilul pentru a preveni prima fractură. De aceea, prevenirea este foarte importantă, 2 tablete de MultiLady pe zi contribuie la oase sănătoase.

Fracturile osteoporotice provoacă modificări grave, de cele mai multe ori ireversibile, în calitatea vieții: pierderea capacității de muncă, pierderea autosuficienței și moartea în consecință pentru tot restul vieții.

Pentru a-l ilustra pe acesta din urmă, potrivit Fundației Naționale de Osteoporoză, fiecare al șaselea pacient moare la șase luni după o fractură de șold.

În ceea ce privește severitatea consecințelor, este important de menționat și faptul că pierderea independenței, sentimentul de a fi blocat în ceilalți și sentimentul de a fi deprimat sunt psihologice grele pentru pacient.

Cel mai mare pericol este reapariția fracturilor: după o fractură vertebrală, de 5 până la 11 ori mai multe șanse de a dezvolta noi fracturi, care se pot multiplica într-o reacție în lanț, care poate provoca o dizabilitate permanentă (aproximativ 30% dintre persoanele cu dizabilități devin permanent handicapate din cauza osteoporozei).

Compoziția specială a MultiLady vă oferă acest sprijin pentru a vă ajuta să duceți o viață sănătoasă și fericită. Corpul nostru folosește vitamine și minerale în activitățile noastre zilnice, de aceea este esențial să asigurăm o nutriție echilibrată pentru organismul nostru. În lumea accelerată de astăzi, majoritatea covârșitoare a oamenilor consumă alimente sărace în nutrienți care conțin puține vitamine și minerale esențiale sau deloc. Iar malnutriția poate avea consecințe grave pe termen lung.

Suplimentele dietetice și multivitaminele precum MultiLady oferă o soluție excelentă și simplă pentru a umple deficiențele noastre nutriționale.